NewbornshootWordt jullie nieuwe wondertje verwacht?

Portret van jullie newborn...

Een newbornshoot is toch iets om te koesteren, jaren later zul je dankbaar zijn juist dat moment vastgelegd te hebben. Dat kan bij SweetToday. De newbornshoot wordt gedaan tussen de 2 en 15 dagen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om dit later te doen, alleen dan kan het zijn dat we net even andere beelden krijgen dan als ze nog echt heel klein zijn. Na de eerste 2 weken zijn de babies al net wat allerter.

Er is een mogelijkheid om de shoot bij jullie thuis te doen, hier werk ik met daglicht (dus er moet genoeg licht van buiten komen, denk aan minimaal 2 grote ramen), maar jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom in mijn knusse studiootje in Swalmen, hier werk ik met gecontroleerd licht en een witte achtergrond.

Ik heb verschillende schapenvelletjes en wikkeldoekjes, maar het is ook altijd leuk om een eigen dekentje mee te nemen/ klaar te leggen.

Het beste kunnen jullie al ruim voor de geboorte contact opnemen, zodat ik jullie uitgerekende datum kan noteren, zo kan ik ervoor zorgen dat ik nog plek heb in mijn agenda voor jullie.

Mijn portfolio al bekeken? Hier zie je verschillende voorbeelden van mijn stijl fotografie.

 

Heb je nog vragen? Misschien kan ik ze al voor je beantwoorden:

Veel gestelde vragen vind je hier

Neem contact met mij op voor een fotoshoot

* verplichte velden

Benieuwd naar de kosten? Klik hier dan even.

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Pinnen bij SweetToday

Je kunt betalen met PIN, makkelijk voor jou en voor mij.