Algemene voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van SweetToday. Bij het afnemen van een product of dienst gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel via mail en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door SweetToday worden aangepast.
 

Fotoshoot op locatie

Bij een fotoshoot op een locatie in de buitenlucht zijn we afhankelijk van het weer, SweetToday laat dan ook 1 dag van te voren weten of de shoot daadwerkelijk doorgaat, of eventueel verplaatst wordt naar de studio (indien mogelijk).

 

Foto's en levering

 • SweetToday behoudt het recht om eigen stijl door te voeren in haar foto's.
 • U krijgt alleen de bewerkte foto's in kleur en zwart-wit op hoge resolutie in JPG formaat, onbewerkte foto's blijven in het bezit van SweetToday.
 • De gemaakte foto's worden uitgezocht door SweetToday.
 • Foto’s buiten deze selectie worden nimmer aan opdrachtgever geleverd.
 • Foto's mogen worden gebruikt voor portfolio's en inschrijvingen bij casting bureaus.
 • Foto's mogen niet gebruikt worden voor commerciele doeleinden, copyright blijft bij SweetToday.
 • Foto's worden digitaal verzonden, het aantal foto's zoals vooraf besproken, via WeTransfer en zijn met een wachtwoord beveiligd, deze link is 4 weken geldig en vervalt daarna.
 • Foto's worden binnen 10 werkdagen verzonden, met uitzondering van bruidsfotografie, deze worden binnen 30 werkdagen verzonden.
 • SweetToday is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestanden. Zorg zelf voor een eigen back-up op je pc of harde schijf. 
 • De bewerkte foto’s worden 2 jaar bewaard. 
 • Foto's gemaakt tijdens een "minishoot" en hondenshoots mogen door SweetToday gebruikt worden voor online en offline media.
 • Foto's van alle andere shoots worden altijd na aanleveren van de foto's door SweetToday gevraagd of deze online gebruikt mogen worden, bij geen gehoor gaat SweetToday er vanuit dat deze gedeeld mogen worden in de socials en website portfolio.
   

Cadeaubonnen

 • De cadeaubon kan niet retour genomen worden en kan niet worden ingewisseld voor geld.
 • De cadeaubon is geldig tot 1 jaar na aflevering van de cadeaubon
 • U mag de cadeaubon schenken of verkopen. Echter, de geldigheidsdatum blijft staan op de originele dag van afgifte. 
 • U kunt de cadeaubon besteden zoals aangegeven op de cadeaubon
 • De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de bestelling. 
   

Annulering

Kan de fotoshoot om welke reden dan ook niet doorgaan bij u? Geef dit dan minimaal 48 uur van te voren aan, dan proberen we zo snel mogelijk een nieuw moment te plannen. Ook met SweetToday of de camera kan er last-minute iets gebeuren, ook dan plannen we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.
 

Klachten, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Klachten inzake het geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen 5 dagen na levering van de Fotografische werken per mail aan de Fotograaf te worden medegedeeld. De Fotograaf heeft het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren, tenzij dit tot onevenredige schade voor de Wederpartij zou leiden.
Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is uitsluitend mogelijk als er binnen 5 dagen een officiële klacht is ingediend. 
Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.
U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.
Deelname aan een fotoreportage is volledig voor uw eigen risico.
 

Factuur en betaling

Na de shoot kunt u gelijk afrekenen met de PIN of krijgt u een factuur binnen 2 werkdagen digitaal toegestuurd, zodat u deze kan overmaken middels overboeking binnen 14 dagen na factuurdatum.

 

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Pinnen bij SweetToday

Je kunt betalen met PIN, makkelijk voor jou en voor mij.