SweetTodayover de fotografe

Mijn naam is Nicky Caspers-Boeren en ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. SweetToday is mijn fotografische naam en is ontstaan door mijn voorliefde voor mooie, lieve en zoete momenten fotograferen.

Tijdens mijn studie Multimedia Vormgeven kwam ik erachter dat ik niks liever deed dan fotograferen. Een jaar na mijn afstuderen heb ik dan ook besloten mijn hart te volgen en te beginnen aan een studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Uiteindelijk ben ik een jaartje eerder afgestudeerd dan gepland en wel aan de Fotovakschool in Venlo, een stukje dichter bij huis.

Zoek je een fotograaf in Roermond, Swalmen, Reuver, Venlo of een andere plek in Limburg en omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Cakesmashshoots, newbornshootfamiliefoto's of een modellenshoot, alles doe ik met passie en veel plezier.

De foto's zullen altijd net even anders zijn en daarom vernieuwend en uniek.

Tot ziens bij SweetToday Fotografie.

Liefs,
Nicky

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Cakesmash Verjaardag Set

SweetToday heeft een heel leuk nieuwtje! Een Cakesmash Verjaardag Set voor thuis!

Wat dat is? Klik hier