Veel gestelde vragenZwangerschapsshoot

Je staat op het punt om een zwangerschapsshoot of newbornshoot bij SweetToday te boeken, maar je hebt nog wat vragen die je niet zo 1 2 3 terug vindt op de site. Misschien kun je de antwoorden op deze vragen hieronder vinden. Mocht dat niet zo zijn, mail dan gerust!
En tot ziens bij SweetToday.

Zwangerschapshoot

Rond welke week van de zwangerschap moet ik de shoot inplannen?

De zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 32 en 36 weken gedaan, maar jij moet je natuurlijk wel nog goed voelen, dit kan je dus zelf het beste bepalen.

Is er kleding aanwezig tijdens de zwangerschapsshoot?

Ik heb enkele kanten jurken tot mijn beschikking in de kleuren

  • Bordeux rood
  • Wit
  • Zwart

Zelf dien je dan wel matchend ondergoed te dragen.
Je mag tijdens de shoot van outfit veranderen, dus je kunt ook je eigen setje kleding meenemen en een van de jurken van mij als 2e outfit gebruiken.

Mag mijn partner ook op de foto?

Natuurlijk mag je partner ook op de foto, hartstikke leuk zelf!

Binnen hoeveel dagen worden de foto's geleverd?

Ik snap helemaal dat jullie niet kunnen wachten om de foto's te ontvangen, ik probeer ze dan ook zo snel mogelijk af te hebben, maar uiteerlijk binnen 2 weken worden de foto's (+/-30) digitaal verzonden via WeTransfer, zodat je ze kunt downloaden en gebruiken naar wens.

 

Newbornshoot

Wanneer moet ik de newbornshoot inplannen?

De newbornshoot wordt meestal gedaan tussen de 2 dagen en 15 dagen, dit omdat de baby nog niet zo allert is en wij zo makkelijker onze gang kunnen gaan. Dit bekend dat je dus eigenlijk vrij snel na de geboorte een plek wilt hebben. Verstandig is dus om alvast vooraf je uitgerekende datum door te geven, zodat ik voor jullie sowieso plek heb in mijn agenda. Zodra de kleine dan geboren is kunnen jullie met mij contact opnemen en dan plannen we het in.

Is het ook mogelijk om de shoot later te doen dan in de eerste 2 weken?

Natuurlijk kan dat, maar het risico is dat de baby dan al vaker wakker is, waardoor we net even andere foto's maken dan helemaal newborn, maar natuurlijk niet minder leuk.

Mogen wij als ouders ook op de foto?

Absoluut! Zorg er dan wel voor dat jullie matchende kleding aanhebben.

Moeten we nog iets meenemen voor tijdens de shoot?

Neem sowieso de standaard verzorgingsspulletjes mee en een extra setje kleding voor de kleine mocht er een ongelukje gebeuren. Ook is het leuk om een eigen dekentje of knuffeltje mee te nemen voor op de foto.

Binnen hoeveel dagen worden de foto's geleverd?

Ik snap helemaal dat jullie niet kunnen wachten om de foto's te ontvangen, ik probeer ze dan ook zo snel mogelijk af te hebben, maar uiteerlijk binnen 2 weken worden de foto's (+/-30) digitaal verzonden via WeTransfer, zodat je ze kunt downloaden en gebruiken naar wens.

 

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Pinnen bij SweetToday

Het is nu ook mogelijk om met PIN te betalen, makkelijk voor jou en voor mij.