Fotograaf Swalmen

Hey wat leuk dat jullie terecht komen op mijn site. Welkom!

Als je op zoek bent naar een fotografe in Swalmen (of omgeving) dan ben je bij mij aan het juiste adres. Naast een kleine fotostudio werk ik ook graag op locatie, maar dat ligt natuurlijk eraan wat voor shoot het is.

Bij SweetToday Fotografie kun je terecht voor:

Een familieshoot, dit kan tot 5 personen in de studio of buiten, ben je met een grotere groep, dan kunnen we de shoot buiten doen.

Een newbornshoot, ook dit kan in de studio in Swalmen of ik kom naar jullie thuis, in de studio werk ik met gecontroleerd licht en bij de mensen thuis werk ik met daglicht, het fijnste is dan ook een ruimte waar genoeg licht naar binnen valt.

Een zwangerschapsshoot, dit kan in de studio of op een locatie lekker in de natuur, kijk vooral ook eens in mijn portfolio waar jou voorkeur naar uitgaat!

Een cakesmashshoot, deze shoot wordt gedaan in de studio van SweetToday in Swalmen, heel af en toe (en natuurlijk alleen wanneer het weer het toelaat) fotografeer ik ook wel eens een cakesmashshoot in de natuur.

Een loveshoot, ben je net samen en wil je dit met een mooie shoot laten vastleggen dan kan dat, of heb je juist een jubileum, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres! De loveshoot doe ik in de studio of buiten in de natuur.

En tot slot een hondenshoot, of je nu een te gekke shoot in de studio (let wel de studio ligt op de eerste verdieping, dus de hond moet gedragen worden of trap kunnen lopen) boekt (kijk vooral voor de opties eens in mijn portfolio) of lekker een stukje met de hond buiten gaat wandelen en tussendoor de foto's laat maken door mij, niets is mij te gek!

 

 

Wie is SweetToday?

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Nicky Caspers-Boeren en ik woon inmiddels alweer meer dan 15 jaar in het mooie Swalmen. Samen met mijn man en hondje beleven we de mooiste avonturen rondom Swalmen, prachtig wandelen bij de Lanck, aan het water richting de Wieler of juist door het bos richting Boukoul, als we maar lekker kunnen wandelen. Wie weet heb je me wel al eens zien wandelen met dat vrolijke hondje van de foto!

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door een voorliefde voor mooie en zoete momenten vastleggen, zo kom ik dan ook op de naam SweetToday. Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf en leg ik graag alle mooie momenten vast voor al die lieve gezinnen.

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Pinnen bij SweetToday

Je kunt betalen met PIN, makkelijk voor jou en voor mij.