Fotograaf Roermond

Op zoek naar een fotograaf in de omgeving van Roermond?
Dan ben je bij SweetToday in Swalmen aan het juiste adres.

Al meer dan 14 jaar fotografeer ik mens en dier. 
Voor verschillende shoots kun je terecht in de studio, zoals een:

Cakesmashshoot

Familieshoot

Zwangerschapsshoot

Newbornshoots

Maar SweetToday Fotografie komt ook graag bij jou thuis voor een lifestyle gezinsshoot of newbornshoot.

Daarnaast is ontdekken van de mooie natuur rondom Roermond tijdens een fotoshoot ook mogelijk, denk dan aan een (grote) familieshoot of hondenshoot.
We kunnen tijdens het wandelen op verschillende plekjes foto's maken, zodat jullie uiteindelijk een mooie reportage krijgen. Niks moet, alles mag, een foto alleen, met je partner of het hele gezin, ik fotograaf alle combinaties die jullie willen.

Foto's zijn uiteindelijk de herinneringen die bljven bestaan, ieder bijzonder moment is een foto waard. Vanaf het eerste romantische shoot met je partner, of heb je een nieuw gezinslid erbij (of het nu om een dier of baby gaat) of toch die grote familieshoot met opa en oma, alles is bijzonder en dat leg ik graag voor jullie vast! 

De foto's

Bij mij krijg je gewoon alle goede foto's, ik doe niet aan pakketten of meer foto's bijbestellen.

Wat bedoel je met goede foto's? Natuurlijk haal ik even alle foto's eruit waar de ogen dicht zijn, scheef gekeken wordt of iets raars mee aan de hand is, de rest is voor jullie!

Per shoot lever ik digitaal +/- 30 foto's (ligt natuurlijk eraan welke shoot je boekt). Alle foto's worden bewerkt in kleur en zwart-wit en aangeleverd op groot formaat, zodat jullie zelf de foto's kunnen afdrukken op hout (of iets anders creatiefs), een canvas van 2 meter of gewoon een fotoafdruk voor in een lijst.

Jullie ontvangen dan een downloadlink zodat jullie de foto's zelf op een harde schijf of computer kunnen opslaan, handig toch!?

De fotograaf

Even voorstellen, ik ben Nicky Caspers-Boeren, geboren in Roermond opgegroeid in Posterholt en inmiddels al 15 jaar wonend in het mooie Swalmen. Ik leg graag de zoete momenten in het leven vast, lekker puur en ongedwongen. Of dat nu is in de studio, of op locatie, ik vind het allemaal leuk, zolang jullie je maar prettig voelen voor mijn lens, dat is het allerbelangrijskte! 

Meer weten over mij? Klik dan even hier!

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Bij SweetToday kun je terecht voor een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg) of met goed weer op een locatie buiten, uitgezocht door SweetToday.

Reserveer nu een plekje

Pinnen bij SweetToday

Je kunt betalen met PIN, makkelijk voor jou en voor mij.