Nicky schrijft...nieuwtjes

hipDesign

Zelf een geboortekaartje maken? Dat kan bij hipDesign. Een hip geboortekaartje of juist een klassieke kaart? Stoer of juist lekker funky? Bij hipDesign ben je aan het juiste adres. Je kunt al voor € 1,- een proefdruk ontvangen.
Lees meer >

Saal Digitaal Nederland

Family First, hier zie je mijn broertje, mijn hondje, mij en mijn man, op de foto voor oma, soms moet ik er ook aan geloven en ook zelf op de foto. Deze foto bestelde ik bij Saal Digitaal Nederland.
Lees meer >

Zwangerschapsshoot - In bad

Wauw wauw wauw, wat is dat gaaf een zwangerschapsshoot in bad! Wil je jou zwangerschap op een originele manier vastleggen... en heb je een bad? Dan ben je bij SweetToday aan het juiste adres! Ik fotografeer ook de zwangerschapsfoto's in bad!
Lees meer >

Cakesmashshoot voor volwassenen

De cakesmash shoot is niet meer weg te denken! Daarom gaat SweetToday ook beginnen met cakesmashshoots voor oudere kinderen en volwassenen. Het principe van een cakemsash shoot is simpel... Je hebt een taart en met die taart mag je jezelf lekker onderkliederen en natuurlijk ook een beetje smullen.
Lees meer >

Wonderland

Een paar keer per jaar probeer ik een toffe shoot te doen, waarin ik mijn eigen creativiteit kwijt kan. Dit keer ging ik met Indy (model) en Sonny (MUA bij Make-up Specialist) op pad om een aantal foto's te maken in de avondzon, zo net voordat deze onder gaat. En wat houd ik van dat licht.
Lees meer >

Beste vriendinnenshoot

Samen met je beste vriendin op de foto, ook dat is natuurlijk leuk om een keer te doen! Bij SweetToday kun je nu ook terecht voor een duoshoot met je beste vriend of vriendin, samen gaan we op locatie (of in de studio) samen een aantal hele mooie platen maken van jullie samen.
Lees meer >

Familieshoot Limburg

Een familieshoot op locatie is altijd leuk. Zeker als je eerst nog even een lekker stukje kunt wandelen en elkaar net een klein beetje leert kennen. Dit doe ik, omdat ik dan ongeveer weet wie bij wie hoort en zo sneller kan zien hoe we waar en met wie foto's kunnen maken. Want ik maak niet alleen maar de familiefoto!
Lees meer >

Zwangerschapsshoot Limburg

Een zwangerschapsshoot om jou mooie bolle buikje vast te leggen. 
Lees meer >

Fotofabriek

Ik wilde al een tijdje een nieuw portfolio laten afdrukken, voor in mijn nieuwe studio!  Nu kwam Fotofabriek op mijn pad, hier creeerde ik mijn fotoboek.
Lees meer >

Portret shoot Limburg

Af en toe mag je jezelf wel eens een beetje verwennen en wat is er als vrouw zijnde nou leuker dan eerst je haar en make-up te laten doen en dan een mooie shoot van jezelf te laten maken?
Lees meer >

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Nu ook bij SweetToday te boeken een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg).

Reserveer nu een plekje

Zwanger? Gefeliciteerd!

Op zoek naar een newborn fotograaf in de regio Roermond, dan ben je bij mij aan het juiste adres

Reserveer nu een plekje