SweetTodayover de fotografe

Mijn naam is Nicky Caspers-Boeren en ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. SweetToday is mijn fotografische naam en is ontstaan door mijn voorliefde voor mooie, lieve en zoete momenten fotograferen.

Tijdens mijn studie Multimedia Vormgeven kwam ik erachter dat ik niks liever deed dan fotograferen. Een jaar na mijn afstuderen heb ik dan ook besloten mijn hart te volgen en te beginnen aan een studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Uiteindelijk ben ik een jaartje eerder afgestudeerd dan gepland en wel aan de Fotovakschool in Venlo, een stukje dichter bij huis.

 

Zoek je een fotograaf in Roermond, Swalmen, Posterholt of een andere plek in Limburg en omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Trouwreportage, newbornshootfamiliefoto's of een modellenshoot, alles doe ik met passie en veel plezier.

De foto's zullen altijd net even anders zijn en daarom vernieuwend en uniek.

Tot ziens bij SweetToday Fotografie.

Liefs,
Nicky

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Fashion Fotograaf Limburg

Geïnteresseerd in mode, glamour en beauty kijk dan eens in mijn modellen portfolio, waarin alleen mijn beste foto's staan! Deze fashion foto's zijn allemaal gemaakt in en rondom Roermond, Limburg. Dus je hoeft niet eerst heel Nederland door voor een leuke fashionshoot!

Heb je geen ervaring, maar heb je altijd al gedroomd van een modellencarriere? Schroom je niet en neem contact met me op. Wie weet werken we binnenkort wel samen! Je kunt dan een portfolioshoot bij mij boeken, zodat je dit bij modellenbureaus kunt laten zien. Dit kan via het contactformulier.

Liefs,

Nicky

SweetToday Modellen Portfolio