Nicky schrijft...nieuwtjes

Fotofabriek

Ik wilde al een tijdje een nieuw portfolio laten afdrukken, voor in mijn nieuwe studio!  Nu kwam Fotofabriek op mijn pad, hier creeerde ik mijn fotoboek.
Lees meer >

Portret shoot Limburg

Af en toe mag je jezelf wel eens een beetje verwennen en wat is er als vrouw zijnde nou leuker dan eerst je haar en make-up te laten doen en dan een mooie shoot van jezelf te laten maken?
Lees meer >

Beauty Shoot Limburg

Ook voor een beauty shoot ben je bij SweetToday aan het juiste adres. Dit keer was Indy aan de beurt en wel met prachtige make-up van Feathers & Lashes en de haarband van bloemen gemaakt door mij, de foto is natuurlijk ook gemaakt door mij ;).  
Lees meer >

Cakesmash shoot in Limburg

Steeds meer mensen komen bij mij terecht als het gaat om een cake smash fotoshoot en nu moet ik eerlijk toegeven dat ik op het moment niks leukers vind dan de cakesmash shoots, juist omdat de kids zo lekker hun eigen ding doen. De een vindt het leuker dan de ander, maar daar zijn kinderen kinderen voor. Dit keer de minnie mouse shoot!
Lees meer >

Selfie

Zo nu en dan maak ik ook eens een selfie... Dit keer een beetje donker en mysterieus./fotomodel/
Lees meer >

Loveshoot in Roermond

Met de bloesem in de bloei had ik weer het voorrecht om een prachtig stel te mogen fotograferen. Samen met mijn stagiaire trokken we Asselt in, een mooi dorpje nabij Roermond, Limburg. Om hier de loveshoot van Maudy en Guy vast te leggen.
Lees meer >

Familieshoot op locatie

Nu het weer lekker weer wordt is het tijd om naar buiten te gaan! SweetToday kan niet wachten om al die leuke families buiten weer op de foto te gaan zetten. Er zijn verschillende leuke plekjes in Limburg te vinden om een familieshoot te doen en ook SweetToday weet er wel een aantal rondom Swalmen en Roermond.
Lees meer >

Verlovingsshoot

Een verlovingsshoot, ook wel een pre-wedding shoot... Stiekem weet nog niemand dat jullie gaan trouwen en zo kunnen jullie het op een leuke manier delen met familie en vrienden. Natuurlijk ook leuk om te gebruiken op de save-the-date kaart!    
Lees meer >

Flower Garden

Niet alleen buiten beginnen de bloemetjes weer te bloeien, een tijdje terug bloeide de bloemetjes in de studio van SweetToday! Samen met Sumeya werkte ik een supertof concept uit voor een bruidswinkel in Utrecht.
Lees meer >

Cakesmash shoot in Limburg

Steeds meer mensen komen bij mij terecht als het gaat om een cakesmash shoot en nu moet ik eerlijk toegeven dat ik op het moment niks leukers vind dan de cakesmash shoots, juist omdat de kids zo lekker hun eigen ding doen. De een vindt het leuker dan de ander, maar daar zijn kinderen kinderen voor.
Lees meer >

Cadeaubon voor een fotoshoot

Leuk om te geven... Te koop bij SweetToday, cadeaubonnen voor verschillende fotoshoots.

Bekijk de mogelijkheden

Cakesmash shoot 

Nu ook bij SweetToday te boeken een super leuke cakesmash shoot in de studio in Swalmen (Limburg).

Reserveer nu een plekje